Lichtstad //

Eindhoven. Ik vind het een saaie en lelijke stad. Ik merk dat mijn afkeer tegen Eindhoven groter wordt hoe langer ik er woon. En dat is inmiddels 4 jaar. Mooie plekjes ken ik hier niet. Misschien zie ik ze niet meer, dat zou ook kunnen. Hier ga ik verandering in brengen en op zoek naar de mooie plekjes die Eindhoven vast rijk is.

                                                                                 WORDT VERVOLGD...

Op blote voeten leven wij meer //

Tentamenstress? //

Ik hoor het al 23 jaar, ik begin te laat. Of het nou om tentamens, projecten of persoonlijke dingen gaat, ik KAN niet op tijd beginnen. Mijn ouders hebben 5 jaar stress gehad maar eindelijk hebben ze het losgelaten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik ervan af ben, maar stress heb ik zelden. Tot het allerlaatste moment geloof ik erin en denk ik dat het wel goed gaat komen. Mijn geduld is beloond. Eindelijk is er een onderzoek gehouden waar ik heel gelukkig van word. Laat beginnen levert wat op. Ik kan niet wachten dit mijn ouders te vertellen. Ik zou zeggen ga iets leuks doen en laat die tentamenstress nog even wachten! 


Vintage walhalla //

Voor de vintage liefhebbers onder ons: www.inu4vintage.nl
Ik heb al veel vintage shops gehad in Eindhoven en omstreken maar dit is toch zeker 1 van mijn favorieten. Bij de meeste loop ik regelmatig binnen en moet je echt geluk hebben. Hier hebben ze altijd toffe spullen. En voor de schoenenfreaks: meer dan 1000 paar schoenen. De website en de foto's zien er een beetje suffig uit maar ga toch maar even kijken!

6 word story //

AfrikaBurn //

Bijna is het weer lente. Nog een paar maandjes en het festival seizoen begint weer. Ik kan niet wachten, maar eigenlijk wil ik maar 1 ding. Geen Solar of Lowlands, maar AfrikaBurn. Het festival der festivals. Geen commerciƫle ellende maar een festival zoals het hoort te zijn.

Ik heb helemaal niets met pasen, maar pasen 2011 was anders. Ik liep stage in Kaapstad en had 2 weken vakantie. Ik had net een festival van 3 dagen achter de rug (Vortex) en had een aantal dagen nodig om daarvan bij te komen. Maar helaas, 2 dagen later vertrok ik naar AfrikaBurn. Dit was vanaf Kaapstad 5 uur rijden waarvan 3 uur over een zandweg.

Vanaf toen moest ik het doen zonder klok, telefoon, stromend water en geld. Het was zo fijn om eens 5 dagen geen geld nodig te hebben. Alleen maar ruilen en delen. Ik heb een sigaret geruild voor een oorbel, midden in de nacht mais gegeten van iemand die een braai mee had genomen en space cookies gekregen van jongens die ze per fiets uitdeelde. Het was heerlijk om weer eens een stukje te fietsen, op een fiets die ik natuurlijk ook even geleend had. Chillen en dansen, dat heb ik 5 dagen gedaan en het enige wat ik wil doen met koninginnedag 2012 is mijn tentje afbreken na 5 dagen AfrikaBurn. Hieronder een kleine sfeerimpressie :)



MiniMini interview //


Zon // Creativiteit // Reizen // Boeken // Mode // Kunst // Steden // Vintage // Tijdschriften // Muziek // Lollies // Mensen // Natuur // Psychedelic trance /Festivals // Tekenen // Kaapstad // Berlijn // Film // Tattoo’s // Fotografie // Communicatie // DIY // Zomer // Jongensachtig // Zwart // Techno //

Water //

Ik was er niet goed in maar wat was het fijn. Na een lange dag stage lekker naar buiten, het zachte zand tussen je tenen en het koude water wat langzaam warmer werd tegen je huid. Al mijn gedachtes verdwenen en even was er helemaal niets belangrijker dan het water. De ondergaande zon maakte het plaatje nog mooier. Proberen die golf te pakken en net zo lang doorgaan tot je hem had. En daarna nog 1 en nog 1. Stoppen was lastig. Het water voelde zo fijn en lekker zacht aan je handen. Totdat mijn armen moe werden van het peddelen, dan ging ik eruit. Weer terug door het zachte zand.


Show your true colours //

                                                                                                                thecoolhunter.net

Wat is er nog echt tegenwoordig //

Hypnotic drumming calls from forrest floors //


Coloured hair //

13 jaar geleden was ik helemaal klaar voor mijn 15 min of fame. Aaron Carter (!) zou bij het Britney Spears (!) concert iemand uit het publiek pikken voor een meet and greet. Ik als groot fan moest en zou die natuurlijk winnen. Regelmatig kleurde ik mijn haar alle kleuren van de regenboog. Dit keer zou het roze worden want ik dacht daarmee wel extra op te vallen. Aaron Carter heb ik nooit gezien en opvallen deed ik al helemaal niet met mijn 1.50 m. Maar ik ben blij te melden dat coloured hair alweer een tijdje helemaal terug is. Wie durft? Ik hou het deze keer bij mijn blonde dip dye.

De Bazooka Joe tattoo //

In het Tattoo Museum Amsterdam, daar zag ik ze weer. De bazooka Joe bubblegums MET tattoo! Kennen jullie ze nog? Mierzoete roze kauwgom die na 5 minuten kauwen aanvoelde als een baksteen in je mond. Het bezorgde spierpijn in je tong van het bellenblazen. Maar het allermooiste van deze bubblegum was de tattoo! Oh oh wat waren ze toch stoer. Vroeger waren het slechts plakplaatjes die hooguit 2 weken bleven zitten. Nu is het een manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat, maar dan voor je leven. Toen ik jong en lief was vonden mijn ouders ze nog leuk en onschuldig, nu kijken ze me teleurgesteld aan. Mijn vader checkt me zelfs regelmatig op nieuwe exemplaren. Maar pap, ik moet je teleurstellen. Binnen nu en een paar kleine maandjes .....





Berlijn, de stad van de vierkwartsmaat //

Berlijn. De stad van techno, de muur en de rauwe sfeer. Je moet er van houden, en ik hou ervan! Het is een mooie, creatieve stad vol verassingen. Op 29 december ging ik voor de derde keer naar Berlijn. Precies, om nieuwjaar te vieren. We hebben er een 5 daagse trip van gemaakt om naast het uitgaan toch nog wat van de stad te kunnen zien. Ik heb mijn best gedaan maar dat laatste is mislukt.

31 december om 0.00 uur stonden we netjes net als meer dan 1 miljoen andere mensen bij Brandenburger Tor. Tranen in mijn ogen kreeg ik er van. Natuurlijk waren we erg laat en stonden we helemaal achter aan dus mochten we op een groot scherm genieten van slechte artiesten als Bobo. Gelachen heb ik wel, dat dan weer wel. Klik dus vooral even op de link.

Maaaar..Tresor heeft al mijn tranen gedroogd. Harde technobeats tot in de vroege uurtjes. Berlijn staat bekend om zijn techno, na de val van de muur werd Berlijn de stad van de vierkwartsmaat. En dat was te merken want met mij waren er veel andere Nederlandse technoliefhebbers die het nieuwe jaar liever begonnen buiten Nederland. Berlijn heeft dan ook de ideale ingrediĆ«nten om je een weekendje uit te kunnen leven: clubs in oude fabriekspanden, non-stop stroboscoop, geen sluitingstijden en goedkope appartementen.  

Tips ter voorbereiding:
  • Boek een vlucht, ga met de trein via NS Hispeed of met de auto. 8 uurtjes rijden. Prima te doen dus. Liften is natuurlijk ook nog een optie.
  • Ga naar http://www.ferienwohnung-24-berlin.com voor betaalbare appartementen in het centrum. Kijk dan vooral naar de wijken Mitte, Friedrichshain en Kreuzberg.
  • Zoek op internet naar technoclubs of zorg voor connecties in Berlijn. Voorbeeld: Tresor, Panoramabar/Berghain, Watergate, Weekend.
  • Ga na een paar uurtjes slaap de stad in en laat je meeslepen door de mooie creatieve stad, eet een hapje in een van de vele restaurantjes en herhaal nr 3, en 4 en 3 en 4 en 3...

Onder het mom van een goede film zegt meer dan 1000 woorden, hier een filmpje!